torstai 27. helmikuuta 2014

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Tästä se lähtee, tämän tytön blogitaival. Siitä tulee varmasti jännittävä ja erittäin antoisa - toivottavasti myös ehkä jollekin muullekin kuin minulle. 

Tässä blogissa on kyse Helsinkiläisestä nuoren naisen alusta, joka joutuu opettelemaan elämään uudelleen pakon edessä. Kun elämä lyö vähän liian kovaa turpaan ja masennus repii mukanaan, täytyy opetella yllättävän paljon uudelleen asioita, jotka ennen tuntuivat itsestäänselviltä ja helpoilta. Yhtäkkiä saa joinain päivinä kerätä kaiken energiansa pelkästään sängystä nousemiseen, kun taas jonain päivänä jopa naurattaa - ehkä jopa useamman kerran päivässä! 

Pyrin olemaan täysin avoin elämästäni ja tunteistani, mutta olen kuitenkin päättänyt pysyä (ainakin toistaiseksi) anonyyminä ja käyttää kirjailijanimeä Epsilon. En kuitenkaan näe sitä esteenä rehelliselle ja avoimelle blogille - if you know what I mean!

Vaikka sairastankin masennusta, eivät blogini tekstit tule olemaan jatkuvaa ruikutusta, vaan huonoja ja hyviä päiviä, negatiivisia ja positiivisia asioita - ihan niinkuin elämä itsessäänkin.

Näillä sanoilla aloitan yhteisen matkamme kohti auringonlaskua.



- Epsilon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit <3